Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala. Diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegere a informatiei in sistem NLS (non-linear sistem). In prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale.


Ce este aparatul de biorezonanta?

Aparatul de biorezonanta Metatron este un dispozitiv electronic care prezinta senzori (semiconductori) care sunt sensibili la variatiile campului electromagnetic al celulelor, tesuturilor si organelor fiintei umane. Aceste variatii ale campului electrogmanetic intre curentul de intrare si cel de iesire sunt preluate de aparatul de biorezonanta si adaptate astfel incat sa poata fi analizate cu ajutorul unui soft prin intermediul unui computer. Informatiile culese sunt comparate cu cele existente intr-o baza de date in care sunt stocate mii de semnaturi electromagnetice ale organelor si tesuturilor umane si astfel se poate observa gradul de functionalitate sau disfunctionalitate al celulelor, tesuturilor si organelor analizate, precum si gradul de asemanare cu diferite tipuri de disfunctionalitati si boli cunoscute in medicina din zilele noastre. Aparatul de biorezonanta, softul, computerul sunt parti componente ale tehnologiei NLS.

De asemenea, cu ajutorul aparatului de biorezonanta Metatron se poate realiza si un tratament de corectie energetica si bio-informationala de precizie (Meta Terapie).


Cum se realizeaza inregistrarea cu aparatul de biorezonanta?

Aparatura moderna de biorezonanta permite inregistrarea parametrilor bioelectromagnetici si evaluarea starii de sanatate intr-un interval de timp foarte scurt: 20-30 minute.
Inregistrarea este neinvaziva si lipsita complet de efecte secundare. Singurele contraindicatii sunt perioada de graviditate si purtarea stimulatoarelor cardiace tip pacemaker. In timpul scanarii, pacientul nu trebuie sa poarte asupra sa aparate generatoare de camp electro-magnetic (cum ar fi telefoanele mobile), si trebuie sa fie asezat la o distanta de cel putin 50-100 cm de persoanele care il insotesc. Inregistrarea nu necesita nici o conditie prealabila (pacientul poate sa manance in orice moment inaintea inregistrarii, consumul de apa nu este obligatoriu, nu sunt necesare procedee evacuatorii, nu se folosesc substante de contrast). Pacientul are posibilitatea sa vada pe monitorul unui calculator tot ceea ce se inregistreaza si poate sa-si faca singur o parere asupra starii sale generale de sanatate. La finalul inregistrarii el va primi lista similaritatilor spectrale si concluziile medicale, realizate de catre medici cu experienta.


Ce se analizeaza cu aparatul de biorezonanta?

Analizarea starii de sanatate a pacientului se realizeaza prin scanarea structurilor bio-electromagnetice ale intregului corp: sectiuni transversale din 5 in 5 cm la nivelul capului si trunchiului, sectiuni sagitale, antero-posterioare, la nivelul trunchiului si pelvisului, urmate de inregistrarea fiecarui organ: esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, pancreas, ficat, vezica biliara, nazo-faringe, laringe, arbore bronsic, plamani, inima, vasele mari de sange, circulatie coronariana, circulatie cerebrala, rinichi, vezica urinara, prostata, uter, ovare, glande endocrine: epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroide, timus, suprarenale, ovare sau testicule; sistem nervos central: emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervii spinali; analizatori, sistem osos, articulatii etc. Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular si chiar celular.

Aparatul detecteaza prezenta microorganismelor: bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi), testarea sangelui si testarea alergologica fara sa fie necesara prelevarea nici unei probe biologice.

Biorezonanta este utila atat in investigarea si diagnosticarea afectiunilor acute sau cronice (digestive, hepato-biliare, cardiovasculare, respiratorii, reumatismale, dermatologice s.a.m.d.) cat si in determinarea dezechilibrelor psihice sau emotionale (stres, anxietate, depresie, astenie nervoasa, tulburari de personalitate etc.). Toate informatiile sunt stocate in calculator si pot fi accesate si comparate cu noi inregistrari realizate la diversele controale din timpul tratamentului.
Biorezonanta este o metoda eficienta de diagnostic, tratament si preventie deoarece, prin masurarea entropiei, se pot decela tendintele organismului catre anumite afectiuni. Astfel, exista posibilitatea sa cunoastem de ce afectiuni am putea suferi in viitor, daca nu vom lua masurile necesare pentru inlaturarea cauzelor si reechilibrare eficienta.
Pentru afectiunile existente vom putea urmari gradul de instalare si perturbare a unui anumit organ precum si procesul de remisie pana in momentul vindecarii.
Pentru persoanele care se stiu a fi sanatoase, un astfel de control este suficient si necesar o data pe an. Persoanele care prezinta un cumul de afectiuni este necesar sa realizeze controale periodice, din 2 in 2 luni pana la vindecare.

Ce mai cuprinde consultatia medicala?

Consultatia cuprinde, pe langa inregistrarea la aparatul de biorezonanta si anamneza medicala, consultul clinic al pacientului, stabilirea tratamentului pentru o durata de 1-2 luni si a dietei recomandate pentru afectiunilor care au fost depistate in cadrul consultatiei, precum si alte masuri preventive sau curative.
Daca exista necesitatea realizarii unor investigatii mai amanuntite sau pentru confirmarea diagnosticului, se fac recomandari catre unitatile spitalicesti de specialitate.


Consulta ofertaMedici specialisti in biorezonanta:


mihaela_diculescu.jpg
Dr. Mihaela Diculescu

munire_ibram.jpg
Dr. Munire Ibram

violeta_pirvu.jpg
Dr. Violeta Pirvu


contact.png