Folosirea site-ului clinicasteauadivina.ro, implica acceptarea unor termene si conditii. S.C.  SANTO RAPHAEL S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiunea actuală poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului. Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Înaintea achiziţionării oricărui produs Steaua Divina, este recomandat să cititi cu atentie prospectul. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piata de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Acest site este intretinut si administrat de S.C. Raphael Medica S.R.L.. Proprietarul site-ului este S.C. Raphael Medica S.R.L. S.C. Raphael Medica S.R.L. are sediul social in Bucuresti, str. Dimitrie Pompei, nr. 3-5, sector 2,  Romania; are adresa de email office@clinicasteauadivina.ro.

Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/1582/2002, Cod unic de identificare RO7678885.

Intregul continut al site-ului clinicasteauadivina.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea clinicasteauadivina.ro  si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul clinicasteauadivina.roa oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

S.C. Raphael Medica S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul clinicasteauadivina.ro  si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. S.C. Raphael Medica S.R.L.nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele clinicasteauadivina.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

S.C. Raphael Medica S.R.L.  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. Raphael Medica S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. S.C. Raphael Medica S.R.L. are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. S.C. Raphael Medica S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Raphael Medica S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii S.C. Raphael Medica S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. S.C. Raphael Medica S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta S.C. Raphael Medica S.R.L., in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de S.C. Raphael Medica S.R.L. in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri. S.C. Santo Raphael S.R.L condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii S.C. Raphael Medica S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. Raphael Medica S.R.L. de la acest client.

S.C. Raphael Medica S.R.L. isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi sau caracteristici. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. S.C. Raphael Medica S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la suport@clinicasteauadivina.rosau la numărul de telefon: 0728.600.300.
Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la receptionarea si pregatirea comenzii.
Conditiile de transport se aplica doar pentru livrarile pe teritoriul Romaniei.

 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: str. Dimitrie Pompei, nr. 3-5,sector 2, Bucuresti, in atentia Departamentului Juridic. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. S.C. Raphael Medica S.R.L.se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre S.C. Raphael Medica S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Santo Raphael S.R.L , cu sediul in Bucuresti, str. Dimitrie Pompei, nr. 3-5, jud. Bucuresti, numar de ordine in Registrul Comertului J40/1582/2002, Cod unic de identificare RO7678885, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul clinicasteauadivina.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP) sa intre in baza de date a societatii S.C. Raphael Medica S.R.L.  si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. Raphael Medica S.R.L. este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. Santo Raphael S.R.L efectuarea de statistici interne,  fara alte obligatii din partea S.C. Raphael Medica S.R.L.

S.C. Raphael Medica S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Raphael Medica S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. S.C. Santo Raphael S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru S.C. Santo Raphael S.R.L , cu sediul in Bucuresti, str. Dimitrie Pompei, nr. 3-5, jud. Bucuresti. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Informaţii generale colectate de clinicasteauadivina.ro

clinicasteauadivina.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la suport@clinicasteauadivina.ro sau la numărul de telefon: 0728.600.300.