banner.jpg

Metoda de analizare a compoziției corporale cu aparatul numit analizor corporal

bara-mare.png

Cu ajutorul acestui aparat dotat cu 8 senzori speciali, se măsoară procentul de grăsime corporală, procentul de grăsime viscerală (țesutul adipos acumulat pe organele interne) procentul de masă musculară, indicele de masă corporală (raportul optim între înălțime și greutate) rata bazală a metabolismului (numărul de calorii ce trebuie să fie consumate zilnic pentru o greutate optimă) și greutatea corporală.


Astfel prin tratamentul cu plante medicinale personalizat și proceduri ayurvedice specifice, pacientul poate urmări gradul de reducere a grăsimii viscerale, creșterea masei musculare, normalizarea indicelui de masă corporală, precum și scăderea greutății pe parcursul consultațiilor. Sau în cazul în care pacientul are nevoie de tratament de tonifiere generală, poate urmări creșterea masei musculare precum și creșterea în greutate.


Această metodă de analizare corporală este disponibilă în clinica noastră, la prețuri optime iar testarea cu analizorul corporal este foarte facilă. În felul acesta pacientul poate să-și cunoască adevăratele nevoi calorice pentru a putea să-și mențină indicele de masă corporală în parametri optimi, poate afla cu certitudine procentul de masă musculară scheletică, procentul de grăsime viscerală, precum și greutatea corporală optimă.


Aparatul stochează în memoria internă toate datele acumulate încă de la prima testare cu aparatul și astfel pacientul poate urmări evoluția greutății și a stării lui de sănătate pe parcusul timpului.Consulta oferta

analizator corporal


Medici specialisti in analizare corporala:


violeta_pirvu.jpg
Dr. Violeta Pirvu

munire_ibram.jpg
Dr. Munire Ibram


contact