Centrul Naturist de Sanatatate STEAUA DIVINA, are 20 de ani de activitate, timp in care echipa medicala a sustinut si a asimilat o experienta vasta in tratamentul si vindecarea bolnavilor. 

Serviciile medicale realizate in clinica:

  • metode ale medicinei naturale traditionale: ayurveda, acupunctura, fitoterapie, aromaterapie, apiterapie,  dietoterapie si nutritie
  • metote de diagnoza a bolilor prin: biorezonanta, electrosomatograma, termografie
  • diferite tipuri de terapii: terapii ayurvedice, terapie Bowen, terapie cu  lumina bioptron, analizare corporala, hirudoterapie, masaj si reflexoterapie, muzicoterapie, magnetoterapie
  • analize medicale: analize de sange si urina, analize hormonale salivare
  • medicina muncii

 

 Adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu 3-5, sector 2 

 • Program: L-V 09:00 – 21:00 
 • Programari: 021.233.19.50 | 0733.014.160

 

MISIUNE 

Inca de la inceputurile sale, Centrul Naturist de Sanatatate Steaua Divina, si-a asumat misiunea de a  ajuta pacientii sa aibă o sănătate deplină, folosind metode si remedii naturale 100%. Astfel, deviza Steaua Divina este Calauza ta spre starea de sănătate deplină!

VIZIUNE

Viziunea  holistica asupra vindecarii bolilor este principalul obiectiv folosit in tratamentul pacientilor clinicii Steaua Divina. Aceasta viziune holistica implica  faptul ca  mintea, corpul si sufletul sunt un ansamblu indivizibil, iar tratamentul prescris de medicul curant, trebuie sa se adreseze tuturor acestor structuri ale pacientului, astefl incat vindecarea acestuia sa fie completa. Medicina ayurveda, cel mai vechi sistem medical al omenirii, existand de 5000 ani, este un sistem holistic.  Conform ayurveda, nu poti trata corpul fara sa tratezi mintea (care deseori este agitata si stresata de ganduri negative) sau sufletul (deseori impovarat de  sentimente de neputinta, vinovatie sau regret). Inspirati de intelepciunea sistemului de medicina ayurveda, medicii Centrului  Naturist de Sanatatate Steaua Divina, aplica aceste principii holistice in tratamentul pacientilor, alaturi de terapiile ayurvedice extrem de valoroase si care functioneaza tot pe principiile holistice.

VALORI

Studii

Tratamentul  naturist  folosit in  vindecarea pacientilor nostri, se bazeaza pe nenumarate studii medicale realizate asupra plantelor medicinale pe care echipa medicala le-a realizat. In clinica noastra, folosim pentru tratamentul bolnavilor, o gama  de cel putin 300 de plante medicinale atat autohtone romanaesti cat si plante medicinale indiene, chinezesti, sau de pe alte continente şi peste 300 remedii produse brand STEAUA DIVINĂ,. De asemenea, medicii nostri participa activ la diferite congrese nationale si internationale de medicina naturista, fitoterapie, ayurveda, apiterapie, unde impartasesc experienta avuta in vindecarea pacientilor, cu alti medici naturisti din tara si strainatate.

Eficienta terapeutica

Numeroase marturii ale pacientilor nostri atesta eficienta tratamentelor  naturale aplicate de medicii clinicii STEAUA DIVINA, iar experienta lor de aproape 20  de ani de activitate inseamna stabilirea celor mai bune scheme de tratament natural. Remediile, in totalitate naturale sunt intotdeauna personalizate, in functie de tipologia constitutionala a fiecarui pacient in parte.

Perfect natural

Plantele medicinale si remediile folosite in tratamentul bolnavilor in clinica noastra, sunt 100% naturale fara adaos de excipienti chimici sau aditivi alimentari fiind recoltate din cele mai pure zone.

Originalitate

In cadrul clinicii Steaua Divina,  pacientii beneficiaza de  terapii unice in tara noastra, cum sunt terapiile ayurveda Panchakarma  Nasya, Shirodhara, Hrd lepa, Janu lepa, Griwa vasti, Kati vasti etc.

Analizele hormonala salivare se efectuează în Romania în exclusivitate prin STEAUA DIVINĂ.

De asemena consultatiile ayurveda si acupunctura se realizeaza dupa principiile traditionale ayurvedice si respectiv ale medicinei chinezesti, adaptand tratamentul  fiecarui pacient. Practic persoane care sufera de acelasi diagnostic, mereu primesc scheme diferite de tratament.