banner1.jpgfrunze.png

Abordare holistica


O medicină autentică și completă este necesar să se adreseze fiecarei fiinte ca o entitate speciala diferita fata de celelalte si sa o trateze în totalitatea si complexitatea sa unica.


Suntem fiinte unice, foarte diferite una fata de cealalta, chiar daca avem cu totii caracteristici fizice, psiho-emotionale sau mentale similare.

In realitate, fiecare dintre noi suntem caracterizati de anumite particularitati pe care le putem evidentia atunci cand de exemplu, ne observam cu atentie obiceiurile alimentare sau referintele pentru anumite gusturi etc.

De aceea unele remedii care au efecte asupra unei persoane pot sa nu actioneze la fel si asupra noastra.oala.png

Plante medicinale conform necesitatilor fiecarui pacient

Echipa de medici terapeuti ai Centrului Naturist de Sanatate Steaua Divina abordeaza terapiile intr-o forma personalizata. Retetele noastre includ plante medicinale alese in conformitate cu necesitatile individualizate ale fiecarui pacient, astfel incat, prin insumarea efectelor specifice, pacientii vor putea beneficia de ameliorari, imbunatatiri sau chiar de refacerea completa a starii de sanatate.


Un alt avantaj al retetelor personalizate este acela ca, pe parcursul tratamentului, in functie de necesitatile ce survin, formulele de plante pot fi ajustate sau completate. Medicul terapeut va putea astfel, printr-o colaborare apropiata cu pacientul, sa supravegheze terapia, iar in acest fel rezultatele vor fi si mai eficiente.In urma consultatiei, medicul terapeut stabileste un profil al pacientului conform tipologiei sale constitutionale si, in functie de afectiunile pe care acesta le are, stabileste un tratament folosind una sau mai multe retete de plante.

Retetele se prepara pe loc chiar in incinta centrului nostru de sanatate, folosind din cele peste 500 plante romanesti si indiene pe care le avem in stoc. Amestecurile pot fi rasnite sau nu, dupa preferinta si, daca reteta este mai lunga, plantele pot fi separate in doua: romanesti si indiene.

In general, recomandam administrarea pulberii de plante sublingual (se tin sub limba 5—10 minute, apoi se inghit cu apa), de 4 ori pe zi.

herbs.png